Ти да видиш: Вихра Петрова стана продавачка! (още подробности) Преглеждания: 13188

Вихра Петрова стана търговец, продава булчински рокли
0
5/5 - (1 vote)

Вихра Петрова стана продавачка!

Бившата съпруга на тв водещия Иван Христов – Вихра Петрова стана търговец. Ексводещата е част от екипа на един от известните бутици за булчински и абитуриентски рокли у нас.

Вихра Петрова
Вихра Петрова стана търговец, продава уникални булчински рокли

Вихра, която в продължение на няколко години се мъчи да се отърси от развода с Иван и предателството на приятелката си Ирина Тенчева (по настоящем Христова), е решила да загърби тотално миналото и да се посвети на нещо ново и непознато.

Водещата, която има дъщеря от Иван, се включва в екипа на бутика в пика на търсенето на булчински и абитуриентски рокли. Тя не споделя защо се насочва точно към този бранш, но най-вероятно има нещо скрито в желаниетой да е по-близо до булки.

Освен с дизайнерски рокли, Вихра се занимавай с астрология. Тя често дава съвети на приятелки как и кога точно да подреждат желанията си така, че да им се сбъдват. Вихра не спира да се саморекламира в мрежата, като стана изключително активна в Instagram.

Брюнетката, която издаде и няколко книги на тема раздяла, явно е решила да гради живота си наново. На помощ се включва и дъщеря й Ава, която я учи как точно да се снима, за да изглежда добре в социалните мрежи.

Тийнейджърката често ядосва майка си и Вихра се оплаква от нея. Журналистката е категорична, че появата на бръчки по лицето й е пряко свързано с пубертета на дъщеря й. Двечките явно водят битки вкъщи и често менят настроението си.

Вихра Петрова обаче не си поплюва и признава, че за да дразни пубертетката, вкъщи често окупират стаята й. Именно там пише новата си книга, чиято тема още пази в тайна, разкрива вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.