На бял свят изплуваха скандални тайни от мистериозното минало на Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Нейни съученички твърдят, че е била много простовато момиче

Всички са наясно с факта, че миналото на Първата дама на САЩ – Мелания Тръмп, е обвито в мистерия.

Неотдавна обаче на бял свят изплуваха скандални тайни от мистериозното й минало.

Мелания Тръмп

Мелания е момичето с жълтата рокля

Всички известни личности са били деца и повечето от тях радват феновете си с мили снимки от детството и тийнейджърските си години. Това обаче не важи за първата дама на САЩ – Мелания Тръмп.

Миналото й е обвито в дълбока мистерия и тя никога не говори за него. Дори не е посещавала родната си Словения от години.
Противно на това, което повечето смятат, настоящата президентска съпруга и бивш модел изобщо не е била популярна в ученическите си години.
Това става ясно от книгата на журналистката от CNN Кейт Банет – „Free, Melania“.

Банет подробно разказва за трудностите, с които Мелания се е сблъскала по време на обучението си, каква ученичка е била и как е общувала със съучениците си.
Бъдещата първа дама на Америка израства в словенския град Севница. На 16 години започва да учи във Висшето училище за дизайн и фотография в Любляна.

Бъдещата госпожа Тръмп пътувала всеки ден с влак до столицата

За да влезе в техникума, Мелания трябвало да издържи сложните приемни изпити. Тъй като училището било единственото с подобни специалности, всеки ден бъдещата госпожа Тръмп е пътувала с влак до столицата, за да посещава учебните занятия.

Съученичка на Мелания твърди, че в ученическите си години тя е била мило и простовато момиче, което се хвърлило с главата напред да изучава моден дизайн.
Тя била усърдна ученичка и много от съучениците й я смятали за скучен зубър. Общувала много малко с другите деца, защото винаги бързала да хване влака и да се прибере у дома.

Това до известна степен я изолирало от социалния живот, но пък я научило на отговорност.
Мелания не била от онези, които променят графика си, за да пият кафе. Никога не закъснявала прекалено много и винаги се придържала към собствените си правила.

След година на пътуване, родителите й наели малък апартамент за нея и сестра й Инес в Любляна. По-големият й брат също започнал да учи в столицата.
Майка им ги посещавала през уикендите, а баща им оставал да спи при тях, когато идвал в града по работа.

Журналистката Кейт Бенет пише още, че сестрите „не са правили шумни партита и почти не са имали близки приятели“, пише zajenata.bg.

Мелания Тръмп

Мелания (най-вдясно) със сестра си Инес и приятелка

Мелания Тръмп

Мелания (в средата) със съученици

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар