Лоши новини за Благой Георгиев и Златка Райкова

Гласувайте за статията

Едва ли са предполагали, че ще ги застигнат такива времена

Лоши времена застигнаха бившия футболист Благой Георгиев и половинката му Златка Райкова.

Оказва се, че на двойката им се е наложило да направят изненадваща и доста неприятна промяна в плановете.

Въпреки че са сгодени вече повече от година и се радват на няколкомесечния си син, двамата все още няма да узаконяват връзката си.
Основната причина за отлагането на сватбата, е финансова.

Благой Георгиев

Едва ли са предполагали, че ще ги застигнат такива времена

Към момента Благой Георгиев разчита единствено на онлайн магазина си за спортни дрехи. Брандът му обаче така и не успя да се наложи на пазара. В бранша коментират, че марката му се е оказала изключително несполучлива и бизнесът му е пред фалит.

Откакто приключи с еротичните фотосесии пък, Златка Райкова дръпна доста назад. Блондинката изкарваше доста добри пари като модел, но от близо 2 години се занимава само с модната си марка. В началото се радваше на добри печалби, но вече повече от година едва успява да регистрира продажба, твърдят запознати.

Освен това, миналата година Благой Георгиев и Златка Райкова се сдобиха с ново жилище. То също глътна доста средства за ремонт и обзавеждане. Като ударили чертата, двойката се оказали на червено и станало ясно, че пари за сватба няма.

Бившият футболист, който много искал да узаконят връзката си, предложил само да се подпишат в гражданското. Този вариант обаче не бил приемлив за благоверната му. Плеймейтката държала на пищна венчавка, която по нищо да не отстъпва на първата сватба на Джизъса с бившата му половинка Есмер Омерова.

Припомняме, че пищното тържество се състоя в Русия и им излезе около 300 000 долара. Тогава обаче Благой Георгиев все още играеше за руския клуб „Оренбург“ и разполагаше със стабилна заплата.

Златка и Благо трябваше да се оженят в Дубай това лято. Двамата планираха сватба във въздуха – в уникален ресторант в един от най-високите небостъргачи в емирството. За да сбъдне мечтата си обаче, светската двойка ще трябва още доста дрехи да продаде, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар