Мариана Векилска удари на камък

Гласувайте за статията

Напоследък тя снове постоянно из оборотните нощни барове

Бившата тв водеща от редиците на Би Ти Ви – Мариана Векилска, остана без работа.

Тя обяви, че е самоосигуряваща се и по този начин издаде, че е напуснала апетитния си пост в Брюксел. Припомняме, че именно заради този пост тя емигрира от страната и от тв ефира.

В продължение на около година бившата водеща бе част от експертите на Евроконтрол – европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.

Мариана Векилска

Напоследък тя снове постоянно из оборотните нощни барове

Как Мариана Векилска попадна в структурата на престижното ведомство така и не стана ясно. Остава загадка и дали изобщо беше квалифицирана да развива, координира и планира общоевропейска стратегия за управление на въздушното движение. Вътрешна информация сочи, че заплатата й е била повече от задоволителна и възлизала на около 12 хиляди лева.

Че тв звездата е срещнала препъни камъни в кариерата си, се разбра и от зачестилите й появи по заведения и други светски места в София.
Напоследък Мариана Векилска не се прибира на родна земя само за уикендите, както по принцип правят нашенците, работещи за европейските институции в Белгия. Прави впечатление, че тя остава за доста по-дълги периоди.

Любопитното е, че вместо тук да прекарва времето със сина си, Мариана снове между оборотните нощни барове у нас. Освен това тя често навестява и клиниките за естетически корекции. В рамките на последните 2 месеца екс водещата се е подложила на повече от 10 процедури за възвръщане на младежкия си вид.

Откакто навърши 45 г., Векилска пощуря по филърите. До момента, тя е пръснала повече от 3000 лева за поставяне на ботокс за опъване на бръчки и хиалуронова киселина за плътност на устните.
„Вече няма ненабоден с иглата милиметър по лицето си“, коментират потребители на социалните мрежи.

За разлика от повечето си колежки Мариана не се притеснява да афишира публично процедурите, на които се подлага. Тя дори споделя шокиращи снимки, на които лекарките от клиниката, която посещава, я бодат със спринцовки по лицето, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар