Иван Юруков аут от „Откраднат живот“. Ето каква е причината за това!

Гласувайте за статията

Дебютът е насрочен за този месец

Актьорът Иван Юруков е напуснал сериала „Откраднат живот“.

Причината за напускането му, е неговото желание да се съсредоточи върху кариерата си на режисьор.

41-годишният актьор влезе медицинската сага в седмия й сезон в ролята на д-р Деян Табаков. Миналата седмица обаче стана ясно, че зрителите й няма да го гледат в настоящия, чийто слоган е „Системата“.

Иван Юруков

Дебютът е насрочен за този месец

Снимките на деветия сезон започнаха още в началото на годината, но от тогава насам Юруков е погълнат от „До последния каприз“ – своя режисьорски кинодебют, който ще направи своята премиера този месец.

Лентата разказва историята за виртуозен цигулар, който се е оттеглил от големите сцени с единствената цел – да изсвири съвършено „Капризите“ на Паганини. Тя ще бъде излъчена в рамките на 24-ото издание на „София Филм Фест“.

Любопитен детайл е, че за филма си Иван Юруков не е получавал финансиране от киноцентъра, а е вложил в него собствени средства. Дори хонорара, който е получил от участието си в „Като две капки вода“ през пролетта на 2018 г., актьорът похарчил за нуждите на продукцията.

Из актьорската гилдия се мълви, че там са похарчени и хонорарите на Иван Юруков, заработени в сезони 7 и 8 на „Откраднат живот“.
„В шкафа ми стоят дипломи за „Режисьор“ и „Актьор“, но те не ме правят такъв. Всяка нова работа, актьорска или режисьорска, е изпит. А изминаването на пътя е истинският учител, независимо от оценката на авторитети.

„До последния каприз“ е първият ни пълнометражен филм – за мен и още много съавтори от творческия състав, върху който работим от четири години. Беше дълъг и труден процес, но удовлетворението от крайния резултат е споделено“, сподели наскоро екранният д-р Табаков, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар