Ивайло Захариев проговори за личната си драма

Гласувайте за статията

Актьорът наруши мълчанието си

Актьорът Ивайло Захариев наруши мълчанието си за личната драма, която изживя миналата година.

Звездата от „Под прикритие“ и „Пътят на честта“ проговори за раздялата със съпругата си Миряна, от която има двама сина.

Ивайло Захариев

Актьорът наруши мълчанието си

Дълги години семейството на Ивайло Захариев и съпругата му, бе пример за подражание. Именно поради тази причина новината, че двамата вече не делят един покрив шокира светските среди.

„Миналата година преживях семейни драми, които доведоха до развод. Винаги и двамата са виновни по някакъв начин, но въпросът е кой по-рано ще се откаже от тази битка“, заяви Ивайло Захариев в рубриката на Ники Кънчев за „Топновини“.

Актьорът обаче не крие, че е щастлив, че разводът му не е травмирал децата.
„Радвам се, че децата разбират нашите различия, приемат раздялата и успяваме да се радваме на това да сме заедно“, добави още Захариев.

С бившата му съпруга са запазили приятелски отношения. Съпругата му Мариана вече си е върнала предишната си фамилия и към днешна дата се представя като Георгиева. Доскорошната съпруга на Ивайло Захариев в момента работи в ПР-отдела на Би Ти Ви, пише pik.bg.

Истината е, че малцина от партньорите успяват да запазят приятелски отношения помежду си след развода, но очевидно актьорът и съпругата му са успели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар