Елизабет Втора подготвя заместничката си с пълна пара (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Напоследък отношенията помежду им стават все по-близки

От Бъкингамския дворец издават, че кралица Елизабет Втора подготвя с пълна пара своята заместничка.

За милиони хора по целия свят няма по-достойна за бъдеща кралица на Великобритания от
херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън.

Елизабет Втора

Напоследък отношенията помежду им стават все по-близки

Перспективата на престола да седне принц Чарлз, а до него да застане Камила в ролята на коронована особа, не се струва особено привлекателна на британците.

В двора съзнават много добре тези настроения, затова кралица Елизабет Втора подготвя за свой наследник най-логичния възможен човек – Кейт.

Двете напоследък са все по-близки и това е видимо. Източник от Бъкингамския дворец, издаде сензационната „тайна“.
Кейт умело съчетава изпълнението на обществените задължения, майчинството и брака. Затова не е изненадващо, че Нейно Величество подготвя любимата си снаха за ролята на кралица-консорт. Това е жената на управляващия крал.

Безспорно това е една достойна замяна, категорични са от Бъкингамския дворец.
Кралица Елизабет Втора започва да подготвя Кейт за приемането на короната веднага след сватбата й с принц Уилям, която бе през 2011-та година.
Отскоро обаче Нейно Величество прекарва много повече време със снаха си, за да я научи на всички тънкости в живота на монарха.

Кралицата уважава професионализма, отдадеността и способността на Кейт да приема кралската рутина за даденост, като същевременно не губи самочувствието си, казва източникът от двореца.
Той твърди, че през последните няколко години херцогинята на Кеймбридж е станала много по-уверена в себе си. Преди Кейт беше много притеснена. Най-вече когато бе до кралицата. И имаше причини за това. Но сега нещата се промениха коренно, казва още източникът.

Оказа се, че преди сватбената церемония на Кейт с принц Уилям, кралица Елизабет Втора е смятала, че бъдещата й снаха не е много трудолюбива. Сега нещата са различни. През последните няколко години се разбират добре, направо чудесно. Кралицата казва, че е много горда с успехите на Кейт. Херцогинята пък се чувства удобно и спокойно в присъствието на Нейно Величество

Мнозина са на мнение, че няма по-достойна от Кейт

Според източник от Бъкингамския дворец, отношенията между двете са толкова добри, че Кейт нарича кралицата, както го прави и съпругът й принц Уилям.
Елизабет оценява дълбоко мнението на Катрин и се доверява на нейните решения. В последно време те често говорят насаме, без намесата на принц Уилям, допълва информаторът.

На фона на последните неприятни новини, които принц Хари и Меган Маркъл сътвориха, Нейно Величество реши да разкрие на Кейт как да остане далеч от скандалите. Кралицата каза, че не трябва да се публикуват коментари из социалните медии за слуховете около кралското семейство. Мнението винаги трябва да се изразява в официална форма, която накратко предава същността на случващото се, без да ескалира ситуацията. Този съвет е дала кралицата на Кейт, споделя източникът.

Херцогинята на Кеймбридж много се страхува да пропусне важни семейни моменти заради кралските си задължения. За Катрин семейството е всичко. Нейно Величество също неведнъж е признавала, че би искала да е прекарва повече време с децата си, особено тогава, когато са били бебета и са научавали всичко за света чрез родителите си. Кралицата признаваше още, че за нея най-важен е бил балансът между личния и обществения живот

Въпреки всичко кралицата е уверена, че Кейт ще се справи с всички трудности. Елизабет е впечатлена от това как херцогинята бързо свиква с ролята си. Благодарение на приятната си и грижовна личност херцогинята на Кеймбридж се превърна в най-популярната кралска особа през последните години. Нейно Величество не се съмнява, че един ден Катрин ще стане достойна кралица, казва източник, близък до кралското семейство.

Всички поданици на Великобритания са наясно, че Кейт ще стане кралица на страната им едва, след като принц Уилям стане крал. Това пък ще се случи, след като баща му принц Чарлз се възкачи, а след това слезе от трона.
Въпреки това мнозина се надяват, че Чарлз може и да не стане крал на Великобритания, а директно да даде трона на сина си, който е много по-харесван от него, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар