Крум направи скандални признания

Гласувайте за статията

Певецът е пресъздал последните си преживявания в „Лъжеш ме“

Поп фолк изпълнителят Крум, направи скандални признания.

Няма никакво съмнение, че едни от най-големите хитове в музиката се раждат от преживени истории.

Такъв е и случаят с най-новото парче „Лъжеш ме“ на вечно усмихнатия Крум.
Той направи сензационни разкрития за личния си живот, които е пренесъл в текста на песента.

Крум

Певецът е пресъздал последните си преживявания в „Лъжеш ме“

Драмите в личния живот на Крум отприщват музата му да седне и на един дъх да напише сам текста на последното си парче. То вече се радва на значителен интерес от страна на меломаните. Той самият смята, че успехът се крие в истинския текст, тъй като много хора са попадали в неговата ситуация и са били предавани от половинката си.

„С написването на текста на „Лъжеш ме“ исках да поставя край на една изтощителна връзка. Чета коментарите на хората под клипа и виждам, че много от тях се припознават в текста. Това са нещата от живота – обичаш някой, но един ден те наранява“, споделя изпълнителят.

И допълва: „Физическата изневяра е факт и тя трудно се преодолява. Поне аз не мога, характерът ми е доста силен и някакво достойнство в мен не позволява да простя. Правилно или не, това е. Изневерявали са ми – и в тази, и в предишни връзки и е страшно болезнено и ей така се раждат песните.

“Лъжеш ме” е продължение на дуета ми с Андреа „Мен ми стига“. И двата текста съм писал аз и двата са изцяло повлияни от личните ми преживявания. Може би защото са много лични, хората усещат емоцията“, подчертава Крум, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар