Емилия Масларова се промени до неузнаваемост (ФОТО)

Гласувайте за статията

Едва ли някой би могъл да й даде реалните години

Бившият министър на труда и социалната политика Емилия Масларова се промени до неузнаваемост.

През миналата година острието на БСП Емилия Масларова отпразнува своя 70-годишен юбилей. Въпреки това, тя все още е в завидна форма, коментират социалисти.

Емилия Масларова

Едва ли някой би могъл да й даде реалните години

През последните години бившият социален министър рядко влиза в полезрението на прожекторите. Въпреки това, Емилия Масларова не е спряла да работи както за партията, така и в Тракийския университет в Стара Загора, където е професор по социални дейности.

Очевидно тайната за младежкия й външен вид се крие в неуморния труд, както и в добрите фризьори и скъпата козметика. От няколко месеца насам Емилия Масларова, е променила цвета на косата си. Прави впечатление, че отново се е върнала към златните нюанси на русото, които я съпътстваха още в зората на политическата й кариера.

Масларова дълги години бе една от модните емблеми. В парламента дори се носеха слухове, че в гардеробната си тя има над 800 чифта обувки,
Бесепарите в Хасковско, където Емилия е председател на партията, коментират, че и в лицето изглеждала по-запазена дори от 20 години по-младите си колежки Корнелия Нинова и Елена Йончева.

Това не се дължало на инжекциите с ботокс, към които неотдавна се разбра, че дори самата Нинова посягала. Мълвата носи, че тайната се крие в скъпата вносна козметика, която Масларова купувала от Америка. Наред с това тя води и здравословен начин на живот.

След като преди години тя успя да пребори коварната диагноза рак, Масларова тотално променила приоритетите си. Към днешна дата тя отделя много повече време за себе си.

„Още много обичам да ходя по планините. Обичам високата планина. Обичам и морето, но не ходя често“, споделя Емилия Масларова. Тя поддържа духа и тялото си във форма най-вече с походи. Въпреки че по документи е вече пенсионер, гранд дамата на БСП все още не е станала баба. Надявала се скоро да готви на внучета, защото другата й голяма страст в последно време е кулинарията, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар