Ванга предсказала коронавируса

Ванга предсказала коронавируса
5 (100%) 1 vote

Ванга направила предсказание за коронавируса

Все по-голяма популярност набира пророчество на Ванга, което според експертите се отнася за епидемията от коронавирус. Приживе петричката пророчица предсказала, че през първата четвърт на 21 век човечеството ще бъде изправено пред мащабна епидемия, пишат руски медии.

Според пророчеството й, ще се появи нов смъртоносен вирус. Ванаг предсказал, че заболяването ще се разпространи изключително бързо по света и ще отнеме хиляди човешки животи.

Предсказанието й гласи още, че лек за новата зараза ще се намери година след избухването на епидемията.

Разбира се, думите й не бива да бъдат приемани буквално, тъй като не може да се твърди с точност, че тя е визирала точно коронавируса.

Но е невъзможно да се отрече и казаното от много експерти, според които ще е необходима поне една година, за да се създаде ваксина срещу новия щам на коронавирус, пише БЛИЦ.

В края на миналата година в Китай избухна мащабна епидемия от пневмония. По-късно лекарите установиха, че причината за заразата е нов тип коронавирус, наречен ковид-19.

Около появата и начина му на лечение все още има куп въпросителни. Известно е, че вирусът се е появил от животно. Според преобладаващите мнения на експертите, заразата е тръгнала от прилепите, които живеят в Китай.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар