Какво крие Камелия под очилата си?

Какво крие Камелия под очилата си?
5 (100%) 1 vote

Камелия притесни феновете си

През последните две седмици Камелия постоянно има телевизионни изяви. Тя обиколи няколко телевизионни студия, извън това на „Гласът на България“, където тя отново се изявява като ментор.

На всички направи впечатление, че Камелия не се разделя със слънчевите си очила. Дори когато бе в ефир, тя не свали очилата си, а това накара зрителите да се запитат какво всъщност крие под тях.

Не липсваха и коментари, че бившата пайнерка крие бръчки или белези от козметични процедури. Но истината се оказа друга.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ страда от тежка форма на алергия, която се е проявила в резултат от постоянното ползване на тежки гримове.

Това е причината очите й да са силно възпалени. При снимки в близък план проблемът й няма да остане незабелязан. Това е причина по цял ден Ками да не се разделя със слънчевите си очила.

Единствено у дома тя си позволява да ги свали. Покрай този проблем, блондинката е обиколила няколко дерматолога с надеждата, че ще й бъде назначено ефективно лечение.

Но дерматолозите са единодушни, че тя трябва да се откаже от използването на грим. Но суетата й надделява и тя е решила да ползва единствено био декоративна козметика, която никак не е евтина, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар