Изплува скандална тайна за Джена и нейната сестра

Изплува скандална тайна за Джена и нейната сестра
5 (100%) 1 vote

 Джена има по-малка сестра Борислава

Скандална тайна за Джена и по-малката й сестра Борислава видя бял свят. Оказа се, че двете сестри са били замесени в любовен триъгълник. Борислава е преспала с бившия годеник на кака си Джино Бианкалана.

Романсът им започнал само няколко седмици след раздялата му с Джена, научи HotArena. Именно тази афера е причината за разрива в отношенията между двете сестри, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От 4 години Джeнa не е в добри отношения c майка си и сестра си. Двете завиждали на успеха й и очаквали от нея да ги издържа.

Отвратена от постъпката на Борислава, Джена дори не я покани на сватбата си. В конфликта родителите на певицата защитили по-малката си дъщеря си и това е причината Джена да си зачеркне от живота си.

Откакто е снаха на Канарите, певицата живее като принцеса. Тя дори сподели, че приема свекъра и свекърва си за свои родители.

Наскоро фолк сподели, че се е сдобрила с Борислава и с родителите си. Но въпреки това огорчението остава и те вече не са така близки, както преди. Джена дори обвинила сестра си, че е хвърлила око на Канара.

Търпението й се изчерпа след като купи джип на сестра си, а тя е излъга, че возилото е откраднато и искат откуп в размер на 10 000 лв. Оказа се, че и това е идея на родителите й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар