Любо Нейков започва нов бизнес

Гласувайте за статията

Любо Нейков започва разширяване на бизнеса си

Любо Нейков е решил да започне разширяване на бизнеса си, след като стана ясно, че предаването му „Комиците“ ще последва съдбата на  „Столичани в повече“ и ще изпадне от програмната схема на бТВ. Това ще нанесе сериозен финансов удар на комика, който вече се е насочил към нова дейност, узна HotArena.

Любо Нейков започва ново начинание. То е свързано с брокерска дейност, показа справка в Търговския регистър. Преди дни той е основал нова фирма. В дейността й са включени покупко-продажби на недвижими имоти.

И този път Любо Нейков ще работи в съдружие с Евтим Милошев. Всеизвестен факт е, че двамата са освен близки приятели и съдружници в бизнеса от години. Акциите в новата им фирма са поделени по братски. Всеки от тях притежава по 50% . Това означава, че печалбата също ще се дели по равно.

През 2019 година двамата приятели разделиха продуцентския си бизнес. Напук на слуха за раздор между тях, стана ясно, че те просто са се занимавали с различни проекти.

Продукциите на Евтим Милошев намериха поле за изява в Нова ТВ, а Нейков и през това време остана верен на бТВ, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар