Гала направи интересно разкритие за себе си

Гала направи интересно разкритие за себе си
5 (100%) 1 vote

Гала направи интересно признание

Гала разкри какво прави всеки ден, преди да излезе в ефир. Блондинката разчита на странен ритуал преди всяко предаване. Тя сподели, че чака до последния момент зад кулисите и в момента, в който чуе музикалния сигнал, започва да тича към студиото. Водещата сподели, че задължително се прекръства, пожелава успех на останалите ководещи, впервайки поглед в Илиян.

„Не искам да го нарека суеверия”, споделя водещата, която успя да бележи истински рекорд по продължителност на задържане в родния ефир.

Гала многократно е споделяла, че е страшно суеверна. През 2017 година заедно с нея, като ководещ се изявяваше и любимият й Стефан. В предаването им, което се излъчи в петък, 13-и  двамата се появиха с дрехи, облечени обратно. Тогава те споделиха, че са суеверни и това е техният начин да избягат от лошия късмет.

За разлика от конкурента си Александър Кадиев по бТВ, Гала никога не закъснява за работа. Синът на Катето Евро често се появява с голямо закъснение след старта на „Преди обед”.

Гала винаги е сред първите, пристигнали в студиото. Но тя нарочно бяга в последните секунди преди началото на „На кафе”. Тя вярва, че така ще й върви през следващите два часа и половина.

Водещата не крие, че е неуверена и заради странните си привички се чувства по-сигурна в себе си, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар