Д-р Романова от „Откраднат живот“ опъна бръчки Преглеждания: 4151

Д-р Романова се подмлади
0
59-годишната Милена Живкова се подмлади с две десетилетия

Актрисата Милена Живкова-Гераскова се появи в новия девети сезон на докторската поредица „Откраднат живот“ с нова визия. Героинята ѝ д-р Романова изглежда с две десетилетия по-млада от появата си в първия сезон на сериала, който се излъчи преди 4 години – пише в. „Уикенд“. Обзета от суета, 59-годишната актриса все повече се притеснявала от обрамченото си с бръчки лице. Затова отишла в столична клиника за пластична хирургия и след финала на осмия сезон миналата есен се подложила на разкрасителни процедури – отбелязва изданието.

Резултатът е впечатляващ, констатират от екипа на тв продукцията „Откраднат живот“. Звездата на театър „София“ не е първата актриса от сериала, която се „ремонтира“ в паузите между отделните сезони. Колежката ѝ Мария Каварджикова, която изпълняваше ролята на Евгения Генадиева, също превъртя ЕГН-то си с две десетилетия назад още в началото на докторската поредица. Мария не се престрашила да си направи по-сериозни корекции и само изгладила бръчките с филъри и ботокс.

Въпреки подмладения си външен вид, превъплъщението в ролята на доктор Романова в новия сезон на „Откраднат живот. Системата“ е изпитание за Милена Живкова, тъй като образът я връща към лична трагедия.
„Баща ми беше тежко болен от рак. В едната болница лекарите бяха „Богове“, въпреки че бяха коремни хирурзи. Те се грижеха за него в коремната хирургия до смъртта му, въпреки че нямаха право на това. Понякога системата е в самите нас, в нашия морал като хора, като лекари, като отдаденост към професията“, сподели неотдавна Милена Живкова.

5/5 - (1 vote)
Д-р Романова се подмлади

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.