Седмичен хороскоп за 1-7 март, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Предстои ви интересна седмица, в която ще трябва да балансирате между желанията си и волята на съдбата. Много от вас ще бъдат изправени пред избор или обстоятелствата ще ги принудят да вземат някакво по-важно решение. Ще усетите прилив на сили през втората половина на периода. Ще горите от желание да действате, ще бъдете по-решителни и ще имате повече физическа енергия.

Скорпион
През дадения период ключовата дума за вас ще бъде „развитие“. Наблюдавайте внимателно обстоятелствата, защото те ще ви подскажат от какво точно имате нужда. Ако тялото ви даде сигнали, че нещо не е наред, значи трябва да направите корекции в начина си на живот – да си почивате повече и да се грижите за себе си. Ако пък работата ви куца, вероятно това е знак, че трябва да направите промени в тази област.

Стрелец
Непредвидими събития и неочаквани развръзки ще съпровождат представителите на зодия Стрелец. За много от вас даденият период ще бележи раздяла със старото и поемане по нов път. Промени, които сте отлагали, но които са назрявали през последните седмици, дори и месеци, сега ще се осъществят – някъде по-леко и с ваше участие, а в други случаи – по-драматично и дори принудително.

Козирог
Идните дни ще са много благодатни да разгърнете творческите си способности и да правите онова, което ви се удава най-добре. Тези от вас, които се занимават с творческа дейност, ще бъдат обзети от нов порив в дните около 5 и 6 март. Ако имате нужда от хора, които да ви подкрепят да се изявите или да популяризирате творенията си, късметът може да ви се усмихне. Само разширете социалните си контакти.

Водолей
През първата седмица на март едва ли ще се радвате на спокойствие и безобрачни дни. Някои от вас ще се окажат изправени пред промени в кариерното си развитие, върху които няма да имат контрол, други ще трябва да преодолеят различни предизвикателства в любовния си живот, а при трети видимо няма да се случва нищо, но в душите им ще бъде по-бурно. Ще ви помогне типичната за вас способност да се нагаждате към обстоятелствата.

Риби
Събитията през дадения период ще бъдат съдбовни за много от представителите на знака. Дори да не видите реални резултати от мига, а тяхната реализация да се случи по-късно през годината, сега семената на промяната ще бъдат засети. Интересното обаче е, че вие самите като че ли няма да успеете да установите кой знае какъв контрол върху събитията. Вероятно движещият механизъм ще бъде извън вас, но вие ще избирате как да реагирате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар