Седмичен хороскоп за 1-7 март, от Овен до Дева

Седмичен хороскоп за 1-7 март, от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще трябва да вземете някои по-важни решения, свързани с финансите ви. Положението в тази сфера може да се окаже по-несигурно и ще трябва да разпределите максимално добре средствата си, за да може хем да не оставате на червено, хем да подсигурите начинанията си. Може да вложите пари в нещо, да си направите застраховка или да се занимавате с уреждане на наследство.

Телец
Ще си докарате само проблеми и излишни тревоги, ако очаквате всичко да се случва по план и в определените от вас срокове. Примерете се, няма как да стане. Събитията ще бъдат непредвидими, хората може да реагират странно, а нищо чудно и вие самите да се заблуждавате и да правите грешни преценки за ситуациите. Ако се почувствате по-объркани, не се тревожите – просто периодът е такъв.

Близнаци
Периодът ще започне с интересни срещи, които ще ви дадат възможност да разнообразите социалния си живот и да споделите с близки приятели вълненията и грижите си. Присъствието ви ще се забелязва от околните, ще бъдете обект на по-голямо внимание и ще получавате сравнително лесно онова, което желаете. Може да направите положителни промени във външния си вид, а като цяло ще имате желание да се грижите повече за себе си.

Рак
В началото на март се концентрирайте върху текущите задачи в работата и по възможност не започвайте нови проекти. През април вече ще имате зелена светлина да го направите, но все пак бъдете внимателни, тъй като периодът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели. Той обаче е изключително благоприятен за изяви и творчески начинания.

Лъв
Много от вас ще открият възможности да се развият професионално или да подобрят качеството на живота си като цяло. Заедно с това обаче ще има и напрегнати моменти. Ще постъпите мъдро, ако повече наблюдавате и действате в синхрон със събитията, вместо постоянно да се опитвате да ги предизвиквате. Грижете се повече за здравето си. Не прекалявайте с работата – нито с умствената, нито с физическата.

Дева
Предстои силна седмица за голяма част от представителите на знака, защото през нея ще бъде поставено началото на промени – и вътрешни, и в заобикалящия свят, а те в крайна сметка ще ви отведат по напълно нова посока. Не бързайте да се обнадеждавате или да се стряскате – при някои наистина може да има и по-сериозни обрати, но в повечето случаи промените ще бъдат много фини, дори неуловими…

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар