Камелия със сериозен здравословен проблем (Вижте какво мъчи певицата)

Гласувайте за статията

Камелия обикаля от лекар на лекар

През последните седмици поп фолк изпълнителката Камелия обиколи няколко телевизионни студиа, освен това на „Гласът на България“, където е един от менторите. Направи впечатление, че при медийните си изяви блондинката не свали очилата си, а това повдигна въпроса „Какво крие под цайсите?“.

Мнозина обвиниха Камелия в неуважение към водещите и съответно зрителите, но всъщност причината за носенето на аксесоара я оправдава. Някои подмятаха, че поп фолк изпълнителката крие бръчки или скорошни белези от козметични процедури, но истината е съвсем друга, пише hotnews.bg.

Изпълнителката на „Луда по тебе“е получила алергия от постоянното ползване на гримове. Поради тази причина очите й са силно възпалени. А ако камерата я даде отблизо, това би направило впечатление. Именно поради тази причина Камелия се подвизава почти през целия ден със слънчеви очила, който да скрият проблема й. Само когато е вкъщи, поп фолк изпълнителката сваля аксесоара.

Покрай проблема си, певицата е обиколила няколко дерматолога, за да може да го реши по правилния начин. Въпреки че са й забранили ползването на каквито й да е гримове, суетата на поп фолк изпълнителката надделяла. Но тя ползвала макиажи на био основа, които не биха влошили проблема й с очите. Мазилата стрували доста по-скъпо от другите, но Камелия нямала  друг избор.

Въпреки проблема си, поп фолк изпълнителката не е забравила своите фенове. Камелия не спира да радва почиталите си в социалната мрежа Инстаграм с предизвикателни снимки, които оставят не само мъжете, които я следват, без думи, но и жените.

Камелия със сериозен здравословен проблем сн. Инстаграм

Камелия със сериозен здравословен проблем сн. Инстаграм

Феновете на Камелия я заливат с комплименти за перфектния й външен вид. А тя не спира да иска мнението им по различни въпроси като дали изглежда по-добре усмихната или сериозна на качените кадри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар