Емилия Масларова засенчи с визия Корнелия Нинова (Вижте как се подмлади)

Гласувайте за статията

Бившата министърка няма бръчки макар да е на 70

Емилия Маслорова, която миналата година празнува 70 годишен юбилей все още се поддържа в завидна форма. Тя рядко влиза под светлините на прожекторите през последните години, но въпреки това не спира да работи за БСП.

Явно нейната тайна за вечна младост се крие в старанието на добрите й фризьори и качествената козметика, която ползва. Масларова, която преди бе една от модните икони на парламента и се говореше за нея, че има повече от 800 чифта обувки от известно време е сменила цвета на косата си. Върнала се е към златните нюанси, с които бе по време на изгряващата си политическа кариера.

Емилия Масларова
Снимка: Ретро

Съпартийците на Масларова в Хасково, където тя е лидер на партията, говорят ,че тя изглежда по-млада в лицето дори от Корнелия Нинова и Елена Йончева, които са с двадесет години по-малки от нея. Тя не прибягвала до инжекции с ботокс, до които посягала самата шефка на левицата, а разчитала на скъпа и качествена козметика. С която се сдобива директно от САЩ.

След като преди години успя да победи коварно онкологично заболяване бившата социална министърка преосмислила приоритетите си и започнала да си обръща по-голямо внимание.

Тя признава, че все още е запален почитател на планината. Като поддържа форма с походи. Тя е пенсионер по документи, но все още няма внуци. Надява се в най-скоро време и тя да стане баба. Иска да готви на внуче, защото нейна друга страст е кулинарията, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар