Канада отказа да плаща охраната на Меган и Хари (+ Реакцията на кралицата)

Гласувайте за статията

Канада няма да плаща охраната на Меган и Хари, Елизабет е уморена от скандалите

Канада няма да плаща за охраната на Меган и Хари. Това беше официално обявено от правителството на страната. Властите са заявили, че няма да охраняват кралската двойка, позовавайки се на факта, че те вече са частни лица, а не представители на суверена след 31 март. И дори да остават членове на семейството, работата по охраната им вече не е национален приоритет.

Самата Елизабет Втора не е коментирала събитията, но мнозина смятат, че монархът няма да приеме добре цялата ситуация.

„Тя е уморена. И физически, и емоционално. Вече е на възраст и не желае да бъде замесвана в подобни скандали. А напоследък твърде много й се събра“, коментират нейни сътрудници.

За Елизабет последните две години се оказаха доста трудни. В края на миналата година трябваше да помирява Кейт и Меган, а тази бе принудена да сключва сделка със собствения си внук за правото му да бъде свободен. Черешката на тортата е желанието на Меган да се възползва от всички кралски привилегии, но без да плаща обществената цена за това, пише „Дейли мейл“.

Финансовите амбиции на херцогинята на Съсекс са в остър разрез с британските традиции, а още повече и с образа, който кралското семейство изгражда пред обществото. И докато за Меган е нормално да използва популярността си, за да стане мегазвезда, а по-късно да бере плодовете от това, то за британците е предателство.

Културните различия между херцогинята и британската общественост обаче не спират до тук. Меган държи да има лична свобода, да живее като световна звезда и смята, че има право на това. Британците очакват кралските им особи да са скромни, сдържани и да приемат интереса към личния им живот.

Меган и Хари без охрана в Канада сн. You Tube

Меган и Хари без охрана в Канада сн. You Tube

Опитът на Меган да получи най-доброто от двата свята обаче среща съпротива на всяка крачка. Нищо чудно, че херцогинята започна да се отчайва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар