Кейт Мидълтън все по-близка с кралицата (Вижте как Елизабет Втора я подготвя за трона)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън нарича Елизабет Втора „бабо“

Кейт Мидълтън е все по-близка с кралица Елизабет Втора. Източник от Бъкингамския дворец, издаде сензационна тайна за херцогинята и кралицата. Кейт умело съчетава изпълнението на обществените задължения, майчинството и брака. Затова не е изненадващо, че Нейно Величество подготвя любимата си снаха за ролята на кралица-консорт. Това е жената на управляващия крал.

„Безспорно това е една достойна замяна“, категорични са от Бъкингамския дворец. Кралица Елизабет Втора започва да подготвя Кейт за приемането на короната веднага след сватбата й с принц Уилям, която бе през 2011-та година. Но отскоро Нейно Величество прекарва много повече време със снаха си, за да я научи на всички тънкости в живота на монарха.

„Кралицата уважава професионализма, отдадеността и способността на Кейт да приема кралската рутина за даденост, като същевременно не губи самочувствието си“, казва източникът от двореца. Той твърди, че през последните няколко години херцогинята на Кеймбридж е станала много по-уверена в себе си. „Преди Кейт беше много притеснена. Най-вече когато бе до кралицата. И имаше причини за това. Но сега нещата се промениха коренно“, казва още източникът.

Оказа се, че преди сватбената церемония на Кейт с принц Уилям, кралица Елизабет Втора е смятала, че бъдещата й снаха не е много трудолюбива. Сега нещата са различни: „През последните няколко години се разбират добре, направо чудесно. Кралицата каза, че е много горда с успехите на Кейт. Херцогинята се чувства удобно и спокойно в присъствието на Нейно Величество“.

Според източника от Бъкингамския дворец отношенията между двете са толкова добри, че Кейт нарича кралицата „бабо“, както го прави и съпругът й – принц Уилям. „Елизабет оценява дълбоко мнението на Катрин и се доверява на нейните решения. В последно време те често говорят насаме, без намесата на принц Уилям“, допълва информаторът.

Съвети

На фона на последните неприятни новини, които принц Хари и Меган Маркъл сътвориха, Нейно Величество реши да разкрие на Кейт как да остане далеч от скандалите. „Кралицата каза, че не трябва да се публикуват коментари из социалните медии за слуховете около кралското семейство. Винаги трябва да изразяваме мнението си в официална форма, която накратко предава същността на случващото се, без да ескалира ситуацията“, този съвет е дала кралицата на Кейт, споделя източникът.

Според него херцогинята на Кеймбридж много се страхува да пропусне важни семейни моменти заради кралските си задължения. „За Катрин семейството е всичко. Нейно Величество също неведнъж признаваше, че би искала да е прекарвала повече време с децата си, особено когато те бяха бебета и научаваха всичко за света чрез родителите си. Кралицата признаваше още, че за нея най-важен е бил балансът между личния и обществения живот“.

Достойна кралица

Въпреки всичко кралицата е уверена, че Кейт ще се справи с всички трудности. „Елизабет е впечатлена от това как херцогинята бързо свиква с ролята си. Благодарение на приятната си и грижовна личност херцогинята на Кеймбридж се превърна в най-популярната кралска личност през последните години. Нейно Величество не се съмнява, че един ден Катрин ще стане достойна кралица“, казва източник, близък до кралското семейство.

Всички поданици на Великобритания са наясно, че Кейт ще стане кралица на страната им едва, след като принц Уилям стане крал. Това пък ще се случи, след като баща му – принц Чарлз се възкачи, а след това слезе от трона.

Кейт Мидълтън и Елизабет Втора са все по-близки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън и Елизабет Втора са все по-близки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Въпреки това мнозина се надяват, че Чарлз може и да не стане крал на Великобритания, а директно да даде трона на сина си, който е много по-харесван от него, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар