Луна за „Като две капки вода“: Приех да участвам, за да направя шоуто! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Луна не се притеснява от мъжките образи, които могат да й се паднат в „Като две капки вода“

Луна гостува в студиото на „Здравей, България“, за да разкаже за предизвикателствата в шоуто „Като две капки вода“. В първия епизод на предаването поп фолк изпълнителката избра да се представи като се превъплъти в образа на Лили Иванова.

„Трудно се съгласих да участвам в „Като две капки вода“. Имах планирано пътуване в Австралия, където прекарвам част от времето си. Приех, за да направя шоуто. Първото ми изпълнение, песента „Панаири“ на Лили Иванова, беше личното ми послание към зрителите. От дете пея нейните песни, знам ги наизуст и мога да кажа, че тя предопредели моя път на певица.

Познавам Лили Иванова лично. Не само имаме съвпадение в първата буква на имената си, но имаме реална прилика във външността си. Качих в социалните мрежи мои снимки от дете, на които това се вижда ясно“, разказа Луна в студиото на „Здравей, България“.

Певицата е категорична, че въобще не се притеснява от мъжките образи, които най-вероятно ще й се наложи да имитира в „Като две капки вода“. Поп фолк изпълнителката е споделя, че участва в шоуто, за да се забавлява. „Не се притеснявам от мъжките образи, които могат да ми се паднат в шоуто. Участвам, за да се забавлявам“, заяви изпълнителката.

„Уважавам силно хората, които работят в шоуто. Поздравявам Маги Халваджиян, който е изключителен професионалист и целия екип, който стои зад реализацията на „Като две капки вода“, каза още Луна, пише nova.bg.

Луна е категорична, че има реална прилика във нейната външност и тази на Лили Иванова сн. nova.bg

Луна е категорична, че има реална прилика във нейната външност и тази на Лили Иванова сн. nova.bg

Следващия понеделник поп фолк изпълнителката ще премине към кънтри звученето и ще се превъплъти в образа на Доли Партън.

 

View this post on Instagram

 

👑Luna

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL (@luna_music_official) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Луна за „Като две капки вода“: Приех да участвам, за да направя шоуто! (Още разкрития)”

  1. Eлена

    мар. 01. 2020

    Тази е наистина луда,щом смята ,че прави ШОУ(ха,ха,ха……)Е,аз не и го гледам!!!!Заради нея,за първи път,пропускам сезон(и заради Дара,другото недоразумение)

Добавете коментар