Дейвид Бекъм показа, че е истински приятел (Вижте как подкрепи принц Хари и Меган Маркъл)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм застана зад гърба на принц Хари и Меган Маркъл

Дейвид Бекъм показа, че е истински приятел на Меган Маркъл и принц Хари. Решението на херцога и херцогинята на Съсекс да се оттеглят от кралския двор и да бъдат самостоятелни шокира всички – от членовете на кралското семейство и редица личности, до обикновените граждани на Великобритания и света.

И докато много от поданиците на кралица Елизабет Втора нападнаха Хари и Меган за решението им, то някои други застават твърдо зад гърба им. Те са готови да ги защитават. Типичен пример за това е Дейвид Бекъм. Той, както добре ни е известно, поддържа близки отношения с херцога и херцогинята на Съсекс.

Дейвид Бекъм каза, че се чувства „горд“, заради решението на принц Хари да се оттегли от кралското семейство. Пред „Entertainment Tonight“ британският футболист определи херцога на Съсекс, с когото е приятел, като „невероятен“ човек.

„Ние го обичаме“, каза Бекъм, говорейки и от името на съпругата си Виктория. „Гордея се, че го виждам да израства като индивид и да бъде човекът, в който всеки баща иска да се превърне синът му един ден“, допълни той.

Приятели

Бекъм, който присъства на сватбата на принц Хари с Маркъл през май 2018-та година, обясни още, че той и принцът не са говорили за решението им да се преместят в чужбина. „Не съм разговарял с Хари за преместването му, но с него винаги си говорим като приятели и това е най-важното за мен“, каза още Дейвид. Той допълва, че според него Хари се наслаждава истински на факта, че е баща за първи път.

Дейвид Бекъм подкрепи принц Хари и Меган Маркъл сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм подкрепи принц Хари и Меган Маркъл сн. Инстаграм

Междувременно, принц Хари пристигна във Великобритания. Той присъства в откриването на нова компания за екологичен транспорт. По време на събитието херцогът помоли всички да се обръщат към него без излишни титли, а да го наричат „просто Хари“, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар