Щерката на Владимир Путин му одра кожата (Катя е копие на президента – Снимки)

Катерина Тихонова копие на Владимир Путин Снимка: Gettyimages.ru
0

Катерина Тихонова е копие на най-властния президент в света

По-малката дъщеря на Владимир Путин досущ прилича на властния си баща. В пресата често се повява информация за предполагаемите наследнички на руския президент. Никога той до сега не е признал публично, че те наистина са дъщерите му.

Руските медии споделиха още една новина по тази тема. Те пишат за ново назначение на Катерина Тихонова, която оглавява Института за усъвършенстване на изследвания по изкуствен интелект и интелигентни системи. Това споделя ректорът на университета Виктор Садонович по време на заседание на академичния съвет.

Катерина Тихонова копие на Владимир Путин
Снимка: Gettyimages.ru

На него бе обявено, че Тихонова ще му бъде шеф. Която през 2019 години зашити дисертацията си в Московския държавен университет. От снимката, която се разпространява в медиите се вижда, че 33 годишната Катя е одрала кожата на Путин и не може да има никакво съмнение, че е негово дете.

Наред с нея в пресата се обсъжда и нейната сестра 34-годшната Мария Воронцова. В началото на 2019 г тя стана собственик на компанията Nomeco АД, която реализира един от най-големите инвестиционни проекти в сектора на здравеопазването. Преди това тя бе научен сътрудник в Научно изследователския център по ендокринология в Русия.

Поголямата дъщеря на Путин Мария Воронцова
Снимка: Gettyimages.ru

Впрочем по време на неотдавнашната пресконференция журналисти за поред път зададоха въпрос на Путин относно двете жени, които са спрягани за негови дъщери – Воронцова и Тихонова. Но както обикновено президентът избяга от отговор и говори с охота за Innopraktika и нейната организация, чийто ръководител е именно Катя Тихонова, предават от spletnik.ru.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.