Амал Клуни и Джордж разделени от три месеца (Развеждат ли се?)

Амал Клуни и Джордж разделени от три месеца (Развеждат ли се?)
3.67 (73.33%) 3 votes

Двойката преживява криза в семейния живот, на крачка са от развод

Амал Клуни, която успя да заведе пред олтара холивудския ерген Джордж не е с половинката си от три месеца. Семейното щастие на една от най-обичаните двойки не продължи толкова дълго, колкото на феновете им се искаше.

Семейство Клуни в момента преживява истинска криза в отношенията си на съпрузи. Неразбирателството между тях стигна до там, че не живеят заедно от известно време. Адвокатката по човешки права е във Великобритания, а той във вилата си на езерото Комо в Италия.

От много време Амал и Джордж не са се появявали заедно
Снимка: Getty Images

Една от основните причини за раздялата им е изневярата на актьора в навечерието на годишнината от сватбата. След което Амал се изнесе от общия им дом като не забрави да отведе със себе си и децата.

Припомняме, че за предателството на Джордж се заговори още миналата година. Негови колеги разкриха, че имал афера с актрисата Бри Ларсен. Която е два пъти по-млада от него. Влюбили се на снимачната площадка по време на снимане на реклама и завъртели афера.

Явно до този момент Амал не е простила на неверния си съпруг и защото според запознати все още не мислят да се съберат отново. Като грижовна майка тя посвещава цялото си свободно време на близнаците. А той се радва на свободен от семейни задължения график като се забавлява с приятели и от време на време участва в снимки.

Според западните медиите развода на звездните съпрузи е само въпрос на време, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар