Васил Божков крие цяла колекция от красавици (Кои са официалните му жени)

Гласувайте за статията

Хазартният бос пази в тайна личния си живот, обвит е в пълна мистерия

Васил Божков може да се похвали с цяла колекция от красавици, които са белязали живота му, като един от най-богатите българи. Само, че за личното му пространство се знае малко, а задържания в Дубай хазартен бос го пази в пълна тайна.

Все пак става ясно напоследък кои са официалните му жени, с които е имал брак. Първата съпруга на богаташа е Мая, с която минава под венчило през 1980 година. От нея му се ражда единствения син Антон, който взе за жена Ива Софиянска. На първата съпруга за баровеца е кръстена и тяхната дъщеря и негова първородна внучка.

За Мая Божкова не се знае много. Тя е завършила висше образование в Свищовската стопанска академия със специалност счетоводство и финанси. Говори се, че от много време живее в Англия , но е особено привързана към двете си внучета.

Снимка: Ретро

За първи път се разбра, че тя не е официална съпруга на Божков по време на негово интервю с Антон Хекимян. Когато бизнесменът каза, че е притеснен заради съпругата си, която е арестувана, визирайки не Мая, а Елена Динева.

Според столичните легенди се разправя, че бизнесдамата не само е половинка на Божков от 25 години насам, но и негова дясна ръка. Тя е позната на бг елита, макар от години да се подвизава на Острова и в Швейцария, откъдето се грижи за бизнес делата.

Елена Динева е с 13 години по-млада от Божков. Започва кариерата си в империята на Илия Павлов „Мултигруп”. Запознанството й с хазартния бос бързо я издига на ръководна позиция във фирмите му. Той е впечатлен от нейната амбициозност.

За нея не се знае дали е законна съпруга на бизнесмена, но той официално я нарича „жена ми”, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар