Васил Божков направи милионерка певицата Лилана

Васил Божков направи милионерка певицата Лилана
4.5 (90%) 2 votes
Васил Божков стои зад бизнес възхода на красивата Лилана, която събира тол такси

„Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да бъда ничия любовница, може да съм му гадже. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден“ – така коментира преди 10 години в интервю певицата Лилана мълвата, че е интимна с най-богатия българин Васил Божков-Черепа. Днес красивата поп изпълнителка е на 35 години, но отдавна не се изявява на музикалната сцена, а върти мащабен бизнес – пише в. „Уикенд“. Парадоксално, но през ръцете на амбициозната красавица минават стотици милиони долари – отбелязва изданието.

Последният голям проект, свързан с Лиляна Деянова, както е рожденото име на дългокраката блиндинка, е свързан със събирането на тол таксите по българските магистрали. Миналата пролет АПИ подписа договор с компанията „Телетол“, в която основен акционер е дружество, собственост на Лилана. Според контракта фирмата на музикалната звезда ще продава електронни винетки като подизпълнител на АПИ срещу комисионна от 7%.

И макар бизнесът с електронните винетки все още да е в зародиш, икономисти изчисляват, че всяка година Лилана ще прибира между 50 и 70 милиона лева отчисления от прадажбата на електронни винетки.
Познанството между боса на „НОВЕ Холдинг“ и Лилана датира от преди близо 15 години, спомнят си паметливи светски клюкари. Тогава младата хубавица – някогашна гимнастичка и водеща в музикалната телевизия ММ се снима гола за мъжкото списание „Плейбой“ – припомня изданието.

Божков превърна Лилана в бизнес дама

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар