Николаос Цитиридис зарязал бившата си точно пред олтара (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис повиши стандарта си на живот, откакто стана водещ на собствено шоу

Николаос Цитиридис можеше да не е тв водещ, а послушен съпруг и домошар. 26-годишният грък е бил на крачка от брака с бившата си приятелка. Но в последния момент бил отбой, буквално пред олтара.

Покрай сполетялата го слава, пред вратата му се извила опашка от дами, още повече, че и той не крие семейното си положение на необвързан мъж. В момента единствената дама, която владее сърцето на Николаос, е неговата котка Карма.

А бившата му половинка Моника е била част от живота му в продължение на около 2 години, а социалните мрежи пазят доказателства за голямата им любов – снимки, на които влюбените се целуват страстно, пише „Ретро“.

Само на 20 години Николаос Цитиридис предложил брак на приятелката си. Влюбеният журналист подарил годежен пръстен на изгората си, но когато нещата станали твърде сериозни и годеницата му започнала да организира най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата.

„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата… Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж“, признава популярният водещ.

Междувременно, за няма и месец, откакто е станал водещ на собствено шоу по Би Ти Ви, 26-годишният грък рязко е повишил стандарта си на живот. Звездата на Николаос изгря в новото вечерно шоу на телевизията. Той вече е напуснал скромната си гарсониера и си е позволил по-скъп апартамент под наем, предават от hotarena.net.

Николаос Цитиридис зарязал бившата си приятелка пред олтара сн. hotarena.net

Николаос Цитиридис зарязал бившата си приятелка пред олтара сн. hotarena.net

Засега до Цитиридис няма жена до себе си, защото се е посветил на работата си и на телевизията. Той обаче казва, че дори без жена до себе си, се чувства страхотно. Нико е против връзките на работното място и не мисли да си търси гадже в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар