Хари вече не иска да е принц (Защо се отказа от всичките си титли?)

Гласувайте за статията

Хари си е „просто Хари“

С нетърпение очакваме последните публични появи на принц Хари и Меган Маркъл в ролята им на членове на кралския двор през март. А дотогава херцогът и херцогинята на Съсекс не са спрели със своите индивидуално ангажименти, подкрепящи различни каузи.

Вчера, 26-ти февруари, принцът пристигна във Великобритания, за да присъства на откриването на нова компания за екологичен транспорт. За да бъде в крак със събитието, а и да си спести критиките, принц Хари долетя с обикновен пътнически самолет от  Канада до Лондон. След това той се придвижи с влак до Единбург.

Херцогът на Съсекс пристигна във видимо добро настроение, с усмивка на уста и основното изискване всички да се обръщат към него без излишни титли. Той помоли да го наричат „просто Хари“.

Формалности

Присъстващите на събитието, които са имали възможност  да общуват с принц Хари, смятат, че той има голямо желание да се отърси от всички формални тежести, които бяха неизбежни за него като член на кралското семейство. Той няма нужда от титли, за да продължава да прави това, което правеше и преди, пише „Дейли Мейл“.

Освен това принц Хари не иска да прави голям проблем от Мегзит. Херцогът на Съсекс не иска тази тема да отклонява вниманието от другите, които са по-важни според него. Затова тепърва ще виждаме един много по-освободен „просто Хари“, който иска всички да го приемат като приятел, а не като кралска особа, предават от lifestyle.bg.

Хари вече не иска да е принц, а "просто Хари" сн. Инстаграм/ sussexroyal

Хари вече не иска да е принц, а „просто Хари“ сн. Инстаграм/ sussexroyal

Въпреки всичко Меган и Хари ще запазят титлите си на херцог и херцогиня на Съсекс. Те обаче няма да имат право да използват останалите си кралски титли, защото от 1-ви април вече няма да представляват кралското семейство. Засега херцозите живеят в Канада, заедно със сина си Арчи. Но упорито се носят слухове, че оглеждат огромно имение в Малибу. Предстои да видим дали младото семейство ще се премести там, където ще бъде по-близо до майката на Меган. Или ще избере да създаде дом другаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар