Дейвид Бекъм разкри защо се е влюбил във Виктория (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм с трогателно признание за любовта към съпругата си Виктория

Любовта на Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория успява да се справи с изпитанията на времето и славата. Звездната двойка е заедно от 21 години и има 4 прекрасни деца. Ако това не ви впечатлява, може би едно архивно видео ще успее, пишат от „Harper’s Bazaar“.

Публикувано в Инстаграм от Виктория Бекъм, видеото показва интервю между нея и Дейвид. Тя пита младия тогава футболист кога за първи път е разбрал, че наистина е известен. „Веднага“, отговаря той и я кара да се смее. „Това беше, когато той започна да излиза с мен“, добавя Виктория пред камерата. Секунди по-късно тя се смее истерично и протяга ръка да прегърне бъдещия си съпруг.

След това журналист пита Дейвид какво го е накарало да се влюби във Виктория. „Не мога да посоча едно нещо. Влюбих се във всичко“, отговаря той. Малко преди края на видеото Дейвид казва на Виктория, че е готов да приключат интервюто, а тя отговаря: „Скучна ли съм?“. „Не, скъпа, ти си брилянтна, но аз съм уморен“, отвръща Бекъм. Двойката се прегръща още веднъж, а Виктория казва: „Ти изглеждаш по-добре дори от дреха на Валентино“.

Дейвид Бекъм коментира архивното видео по следния начин: „Мисля, че това може да е бил моят период на момче от бой банда. Защо ми позволи да нося тези дрехи?“.

Дейиви д Бекъм разкри защо се е влюбил във Виктория сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм разкри защо се е влюбил във Виктория сн. Инстаграм

Виктория и Дейвид сключват брак през 1999-та година. Двамата имат четири деца – 3 синове и една дъщеря, пише vesti.bg. Съвсем наскоро те признаха, че за да просъществува брака им цели 21 години, правят много компромиси, а на първо място винаги поставят своите 4 деца.

 

View this post on Instagram

 

So sweet! I love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар