Семейството на Борис Годжунов се разпада (Безпаричие пропъди синовете му)

Гласувайте за статията

Големият син на естрадната легенда е барман на Острова, малкият стюард в Дубай

Борис Годжунов си отиде преди пет години, а семейството му търпи пълен разпад. Липсата на пари направи и двамата му сина емигранти.

Най-големият Александър е дете от първия брак на естрадния изпълнител. Той от много години живее във Великобритания. Сега и по-малкия Кристиян се отказва от пеенето и ще търси късмета си в Дубай.

По-голямото момче на Годжунов води скромен живот в кралството. Където работи като барман и така се издържа. Майка му, която е първата жена на Борето едва свързва двата края като продавачка на билети в метрото.

Кристиян, по-малкия син на Борис Годжунов
Снимка: Ретро

Макар да са деца на един и същи баща братята не поддържали връзка помежду си. Големият не бил чувал за Кристиян, че от няколко месеца е на работа към дубайските авиолинии. Той бил доволен от заплатата и от възможността да пътува по целия свят. Но му останала горчилката, че не можал да сбъдне мечтата си като пробие на сцената.

Завършил е актьорско майсторство, но е наследил таланта да пее от баща си. Има няколко опита да пробие на музикалната сцена в шоуто на Халваджиян „Пееш или лъжеш”, но заради липса на пари не успя с музикалната кариера.

Когато бе жив Борис Годжунов имаше унизително ниска пенсия. След като почина остави на децата си само един скромен апартамент в „Люлин”, в който живее втората му жена.

Певецът не успя да осигури на синовете си охолен живот приживе. По време на едно от последните си интервюта той направи трогателно признание: „В очите на сина си аз съм една плюнка!”, говорейки за Кристиян, който се роди когато певецът бе на 52 години.

И макар приятелите на Годжунов да организираха няколко благотворителни концерта да помогнат на детето му , момчето не можа да се реализира в родината, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар