Коцето проговори за най-голяма си любов (Ще се изненадате коя е)

Гласувайте за статията

Фолкаджията призна за връзката си с дъщерята на Кристалина Георгиева, тя, а не Райна е любовта на живота му

Коцето проговри за най-голямата си любов. Това се случи в шоуто на Николаос Цитиридис, в което фолкджията бе гост.

И ако някой си мисли, че това е Райна ще се изненада, че не е тя, нито пък сегашната му съпруга Надя. За която щастливо е женен и имат две прекрасни деца.

Дъщерята на Кристалина Георгиева е била любимата на Константин. За която казва, че са имали връзка цели шест години. Веселякът и Деси били неразделни и много, много влюбени. А това се случва преди да срещне Райна. С която също има любовен роман, който продължава пак шест години.

Коцето с дъщерята на Кристалина Георгиева, с която били неразделни
Снимка: hotnews.bg

Самата Кристалина гледала на любовта им с добро око, твърди певецът. Смятала, че той е подходяща половинка за Деси. Глезела и двамата и им угаждала за всичко. Тя се надявала младите да се вземат и да са щастливи. Дори им уредила американски визи и за да ги прати в страната на неограничените възможности.

Само това издаде Коцето в предаването на Цитиридис и не пожела да признае защо се е провалила тази негова любов. Големият купонджия и изпълнител на хита „Черна роза” се сопна на водещия и му каза, че повече няма да засяга тая тема. След, което продължиха с останалите въпроси по сценарий, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар