Меган Маркъл се обиди на кралицата, смята, че я унизи (Подробности)

Гласувайте за статията

Херцогинята  не ще да види никой от кралското семейство, смята се за унизена

Меган Маркъл отбелязва, че още много дълго време ще плаща за своята самостоятелност. След като с Хари напуснаха кралското семейство и се отказаха от титлите много неща се промениха в живота на херцозите.

Снимка: Инстаграм

Според източник на „Дейли мейл” американската невяста на принца се чувства унижена от забраните, които им наложи Елизабет II. Меган все още се възмущава и обсъжда с близки приятели ситуацията с търговската марка „Съсекс Роял” и се оплаква, че в двореца и преди са били третирани по различен начин, спрямо останалите членове на кралското семейство.

Меган е обидена до дъното на душата си и както отбелязва анонимен човек от най-близкия й кръг, херцогинята не е имала намерение да печели пари от „Съсекс Роля”или пък да злоупотребява с привилегиите си. Въпреки това остана неразбрана от кралицата, която явно мисли друго.

Принц Хари вече е в Единбург. Меган отказа да пътува с него, защото не иска да се вижда с никой от кралското семейство. Двамата ще се срещнат след официално събитие, което ще се сътои в Британската столица – Лондон.

Според думите на анонимния източни на британското издание херцогинята ще продължи да се бори със завистта на хората и с тяхната дребнавост. В същото време тя иска да се съсредоточи само върху благотворителни дела, да подкрепя Хари във всяко начинание и да бъде най-добрата майка за Арчи, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар