Хороскоп за 27 февруари, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Ще имате желание да поемете някои сложни задачи на работното място само за да впечатлите някой от околните. Ако знаете, че имате предостатъчно работа и без него, не го приемайте – ще се стресирате излишно. Ще разговаряте дълго с човек, който ви е заинтригувал и той бързо ще се превърне във ваш приятел.

Скорпион
Добре е днес да отделите колкото можете повече време за почивка. Ако е възможно, тръгнете по-рано от работното си място. Прекарайте време с близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете. Неочаквано съобщение ще подобри настроението ви. Насладете се на спокойния и приятен ден, а вечерта прекарайте в компания с приятели.

Стрелец
Много хора ще ви помолят за помощ днес. Внимавайте на кого обаче помагате – някои от тях може би просто се възползват от вас, докато други наистина имат нужда от подкрепата ви. Обстановката на работното ви място ще е напрегната. Ще се появят конфликти – най-добре не се включвайте в тях, защото не се касае за ваша кауза и само ще хабите енергията си напразно.

Козирог
Искате да обърнете внимание на някой нов личен проект, но не знаете кога. Днес графикът ви ще се освободи и ще имате достатъчно време да направите това. Насладете се на времето само за вас и се отпуснете. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте на воля. Зарадвайте някакъв близък с дребен подарък, което ще ви донесе удоволствие.

Водолей
Ще ви се наложи да работите в група. Ще ви се представят идеи, които първоначално няма да ви харесат. Въпреки това опитайте да погледнете от различни гледни точки. Ще успеете да стигнете до общо съгласие, като комбинирате добрите идеи. Насладете се на приятния ден, а вечерта – на домашния уют.

Риби

Не бързайте да разчиствате графика си само заради един човек. Бърза промяна в плановете ще ви ядоса и стресира излишно. Прекарайте време само със себе си и обмислете някои бъдещи планове. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви, така че му отделете необходимото внимание.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар