Хороскоп за 27 февруари, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Наскоро сте забелязали, че някой личен проблем се задълбочава все повече и повече. Въпреки това не искайте мнението на всички около вас. Попитайте само най-близките си хора. Ще получите подкрепата и помощта, която търсите. Отделете остатъка от деня за себе си и обмислете случилото се. Не правете резки движения и дръзки изказвания.

Телец
Единственото, за което ще мислите днес, е работа и финанси. Ще срещнете затруднения, докато вършите задачите си, но бързо ще успеете да се справите с тях. Обърнете внимание на паричното си състояние, но само го проверете. Днес не е подходящ ден да пътувате надалече.

Близнаци
Имате нужда да балансирате личния и любовния си живот. Добре е да поставяте себе си на първо място от време на време и да правите това, които ви харесва и от което имате нужда. Въпреки това днес искате да прекарате повече време с половинката си. Ще получите добра новина, която истински ще ви зарадва.

Рак
Напоследък сте обръщали внимание само на хората около вас и техните проблеми. Добре е днес да се фокусирате върху вашите чувства и емоции. Искате да пробвате някое ново развлечение, но не сте сигурни откъде да започнете. Бързо ще решите проблема с помощта на приятели или познати.

Лъв
Отскоро усещате напрежение между вас и някой близък човек. Вместо да игнорирате проблема, говорете с човека и намерете изход от ситуацията заедно. Ще се появи конфликт, но бързо ще осъзнаете, че той няма да ви помогне. Ще намерите решение в здравия разум и хладното търпение.

Дева
Обърнете внимание на финансовото си състояние. Напоследък не сте внимавали калко пари харчите, което довежда до затруднения и проблеми. Не отлагайте решението за следващите дни – действайте незабавно сега. Погрижете се за здравето си. Нов хранителен режим ще ви се отрази добре, дългата разходка – също.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар