Меган Маркъл след скандала с кралицата: Единствено ние сме обидените!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл обидена след скандала с кралицата

Меган Маркъл очевидно смята, че няма лоша реклама. Херцогинята на Съсекс продължава с нападките, след упреците, че е обидила кралицата на Англия. „Ако някой трябва да е обиден, това сме ние. Принудени сме да приемаме изключително обидни решения, за да се откупим от кралското семейство. Готови сме да се откажем от всичко, само и само да бъдем свободни. Но нека бъдем над нещата“, заяви Меган.

Изказването й идва след гневната вълна от критики, че е оскърбила кралицата с изявлението си в страницата си в Инстаграм. Припомняме ви, че тя и Хари оскърбиха баба си, като оспориха позицията й относно кралските титли и правото да използват търговската марка „Съсекс роял“, тъй като е свързана с кралското семейство.

Меган също така протестира срещу ограничението, че едва 12 месеца й се полагат, да бъде независима. В действителност, по искане на кралицата и семейството, срокът бе вратичка за нея и Хари, в случай, че плановете им се провалят. И докато херцогът на Съсекс продължава да се държи дружески и дори се съобразява с баба си, отхвърляйки своя статут, Меган продължава с твърденията, че е обидена от действията на кралския двор.

Херцогинята заявила пред приятели, че тя и Хари не са имали никакъв друг избор, освен да направят своето изявление, за да се защитят. Също така казала, че кралицата е поставена под тежък натиск да изиска тези промени, тъй като Хари й е любимец и никой друг не може да му влияе.

Меган Маркъл сн. Уикипедия Меган Маркъл сн. Уикипедия

Меган Маркъл сн. Уикипедия

По всичко изглежда, че скандалът тепърва ще се разгръща и още нищо не е ясно. Херцогинята обаче не си прави добра услуга като предизвиква постоянно кралските сътрудници. И мнозина са категорични, че тя сякаш използва ситуацията, за да си направи пиар със случая. Иначе Меган вече е в Англия и е в Лондон. Тя обаче няма да се появи публично, докато не настъпи момента да изпълни кралските си задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар