Подмладиха Асен Блатечки в новия сериал „Ягодова луна“

Подмладиха Асен Блатечки в новия сериал „Ягодова луна“
1 (20%) 1 vote
Фенките на Асен Блатечки ще могат да го видят като младо момче, каквото беше в началото на кариерата си

Родната екшън звезда Асен Блатечки, който има централна роля в продукцията „Ягодова луна“, е подмладен поне с 20 години благодарение на компютърна технология, каквато се използва за първи път в България – пише в. „Уикенд“. Със същите средства бяха свалени доста години от лицето на неговия американски колега Робърт де Ниро във филма „Ирландецът“ – отбелязва изданието.

Поводът за подмладяването на Асен Блатечки в сериала не е суета или нужда от натрупване на допълнителна фенска маса в активите на звездата, а фактът, че историята в новия сериал често се връща към минали събития и представя героите в младежките им години. За да изглежда всичко максимално автентично, се наложило да се търси помощта на новите технологии. Така се стигнало до идеята актьорът да бъде подложен на компютърната обработка и да свали 20-ина години от възрастта си.

Самият сериал се фокусира върху живота на пожарникарите, което също допринася за определянето му като новаторски, тъй като за първи път в България тази тема заляга в основите на тв продукция.
Сериалът ягодова „Ягодова луна“ тръгна на 25 февруари по Нова тв. В сериала първи опит като актьор прави футболистът Ваня Джаферович, който играе пожарникар.

Блатечки играе шеф на пожарникарите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар