Бомба: Асен Блатечки посвещава романтична комедия на Диляна Попова! (виж тук)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки посвещава на любимата си Диляна Попова романтична комедия!

След като в последните години се забърка в серия лични драми, Асен Блатечки реши да приложи богатия си житейски опит в театъра. Актьорът става режисьор на шеметната любовна комедия „Баща ми се казва Мария“.

Диляна Попова

Диляна Попова очарована от жеста на Асен Блатечки, с който той й показа любовта си за пореден път

Тя ще бъде посветена официално на неговата половинка и майка на сина му – манекенката Диляна Попова. Премиерата е насрочена за 29 март в Пловдив, а след нея спектакълът тръгва на турне из страната.

Блатечки вече репетира усилено със звездите в главните роли – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова-Неве.

Сюжетът се върти около пикантните проявления на любовта и сексуалните различия. А брилянтният хумористичен текст е дело на Иван Ангелов, бившият сценарист на Слави Трифонов.

С „Баща ми се казва Мария“ Блатечки смята да повтори успеха на спектакъла „Жена ми се казва Борис“, който се превърна в хит още с първото си представление.

Асен вече има опит като режисьор с постановките на „Побъркани от любов“ и „Смях в залата“. “Много ми харесва да режисирам. Правя театър, в какъвто ми се играе и какъвто ми се гледа“, казва той.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар