Половинката на Илон Мъск с шокиращи разкрития за детето им (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Илон Мъск и певицата Grimes дават свобода на бъдещото си дете, то само ще може да избере пола си

Неведнъж половинката на Илон Мъск – певицата Grimes, се оплака, че има доста тежка бременност. Направи го и в последното си интервю. В него тя разкри и малко повече за това как си представя двамата с милиардера като родители.

Вече в седмия месец, на Grimes й става все по-трудно, но продължава да работи и да се занимава с музика. Шегува се, че бебето вече е слушало доста техно в корема й. Тя е сигурна, че възможно най-скоро ще го запознае с музиката, която създава. Най-малкото защото й се иска самата тя да я беше открила в по-ранна възраст.

Къде на шега, къде не, Клеър Баучер, както е истинското й име, казва, че ще праща често детето си с дядо му в гората, за да не стане прекалено разглезено. Явно за нея връзката с природата е важна…

Свобода

Още съществено значение е и свободата, която нестандартната двойка ще даде на наследника си, за да може той сам да определи пола си. Те още не са обявили дали бебето е момиче или момче, вероятно точно по тази причина – не искат да му слагат етикет още преди раждането.

Бъдещата майка призна още, че е избрала и име, но всички, на които го е споделила, са го определили като ужасно. Причината е, че им се е видяло прекалено „авангардно“. Не че сме очаквали нещо друго, разбира се.

А докато чакаме раждането на това дете, за което със сигурност ще се говори доста, половинката на Мъск се оплака, от връзката си със социалните мрежи, която й нанася голяма емоционална вреда, пише „Business Insider“.

Половинката на Илон Мъск с шокиращи разкрития за бъдещото им дете сн. Инстаграм

Половинката на Илон Мъск с шокиращи разкрития за бъдещото им дете сн. Инстаграм

Тя всеки ден чете за себе си колко е грозна, глупава и досадна. Затова половинката на Мъск смята, че трябва да има ясно разграничение между действителния и дигиталния живот. По тази причина тя дори представи своя аватар, който се появи вместо нея на корицата на списание „The Face“, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар