Кубрат Пулев следва съветите на Ванга (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев е в Берлин

Българската звезда на свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев говори в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Кобрата направи включване по „Скайп“, като разговаряше в ефир, седейки на земята. Пулев, който очаква финализирането на преговорите за мач с Антъни Джошуа, коментира ситуацията с визата си за САЩ и съобщи мястото, на което се намира в момента.

„Сега съм в Берлин. Тук се намирам. Ванга е казала, че трябва да се следват знаците. За мен това е знак, че трябва да се подготвям в Европа, а не в Америка“, обяви Кубрат Пулев.

„Винаги съм щастлив! Дори на летището в Чикаго бях усмихнат. Хората от граничната полиция дори поискаха да се снимаме. Бяха учтиви. Никакви други проблеми не е имало. Не знам какво значи депортиран. Бях телепортиран от самия себе си. Имаше някакъв проблем, който и американците не успяха да уточнят“, каза Кубрат.

„С тази виза, която е В1/В2, вече пет години влизам в Щатите. Моите адвокати казаха, че с тази бизнес-туристическа виза мога да играя мачове в Америка. Още преди последния ми мач сме подали документи за работна виза, но нещата се бавят. Няма никакви рискове за бъдещите ми посещения в САЩ. Не се притеснявам, а чакам работната виза. Аз не съм казал, че отивам там да работя, а да тренирам и да се подготвям. Не знам защо се появи този проблем. Аз не виждам драма“, допълни Пулев.

Кубрат Пулев следва знаците на Ванга сн. Фейсбук

Кубрат Пулев следва знаците на Ванга сн. Фейсбук

„Гледах мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър в Щатите по телевизията, след това отидох на ресторант. Фюри не беше по-добър, а просто Уайлдър не беше на необходимото ниво. Каза, че костюмът, с който излязъл на ринга бил прекалено тежък и това повлияло. Ще има трети мач между тях през месец май. Затова пропада пъкления план на Еди Хърн да ме прескочи и да организира мач с Фюри или Уайлдър“, каза още Кобрата, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар