Бащата на Меган Маркъл се срамува от нея (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Томас  Маркъл скочи в защите на Елизабет II, дъщеря му го посрами

Бащата на Меган Маркъл в навечерието на 25 февруари говори за ситуацията със забраната на кралицата принц Хари и съпругата му да използват марката Sussex Royal за комерсиални цели.

Снимка: graziamagazine.ru

Томас Маркъл е категоричен, че дъщеря му се държи неадекватно с Елизабет втора. Той призна, че се срамува от нейното поведение и е уверен, че Меган не проявява уважение към бабата на съпруга си, както и към целия британски народ.

Според него с реакцията си на забраната херцогинята на Съсекс е показала на обществеността своя инат и упоритост. Господин Маркъл казва: „Много съм разстроен от Меган и Хари. И аз мисля, че нямат право да ползват Sussex Royal, а освен това говорят с груб тон на кралицата, която освен, че е монарх е и много възрастна жена. Смятам, че обиждат Елизабет втора и целия британски народ”. Това пише списание Us Magazine като цитира американеца.

Той твърди още, че отдавна е обиден на дъщеря си, която се отказа от него и роднините си, след брака с Хари. Тя не поддържа връзка с него, след като той се опита да изкара пари от романа й с кралския наследник.

За разлика от него майката Дория Рагланд не споделя мнението на бившия си съпруг. Тя помага на Хари и Меган като ги подкрепя в начинанията им. А те често й ходят на гости в Лос Анджелис, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар