Мариана Векилска напусна апетитния пост в Брюксел (Обяви се за безработна)

Гласувайте за статията

Журналистката окончателно се върна от Брюксел

Мариана Векилска обяви, че се самоосигурява, така се издаде, че с кариерата в Брюксел е свършено. Тя е напуснала престижния пост, заради който емигрира.

Около една година бившата водеща на бТВ бе една от експертите на Европейката комисия, която се занимава с безопасността във въздухоплаване. Как сексапилната журналистка попадна там и до днес не става ясно, но пък заплатата й била повече от впечатляваща – 12 бона на месец.

Снимка: Фейсбук

Тв звездата явно е срещнала препъни камък с новата си професия защото Векилска непрекъснато се връщаше в родината като се появяваше на светски мероприятия и по столичните заведения. Мариана била в София не само за уикендите както правят повечето българи, които работят в евро институциите, а за по-големи периоди от време.

Вместо да прекара свободното си време с детето екс водещата била забелязвана често по нощните барове и по клиниките за разкрасяване. През последните няколко месеца журналистката си направила не по-малко от десет процедури, за да си съхрани младежкия вид.

Откакто стана на 45 Векилска пощуря по иновативните методи в пластичните  интервенции. Тя пръснала повече от 3 бона за ботокс в устните и опъване на бръчките. В социалните мрежи коментират, че не е останало свободно място по лицето, което да не е набодено с игла.

Тя не се притеснява да афишира как се подлага на процедури като пуска снимки от клиниката, на които се вижда как я боцкат, които преди време ви показахме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар