Арестуваха Цецо от „Фермата“ за трафик на бежанци! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Цецо от „Фермата“ задържан за трафик на бежанци!

Риалити звездата Цецо от „Фермата” беше зрелищно арестуван за трафик на бежанци. Ченгетата закопчали 40-годишния Цветан Ангелов в квартал „Факултета”.

Цецо от Фермата

Цецо от „Фермата“ беше арестуван

Задържането му е поискано с европейска заповед за арест от Германия, където се води разследването срещу него и още няколко души. Те са обвинени, че прекарват нелегално бежанци до град Пирна.

По оперативни данни Цветан и аверите му взимали по 50 хиляди евро на човек, за да го транспортират до Германия, разкриха пред вестник Телеграф от ГДНП.

На 11-ти февруари у нас била получена европейска заповед за арест, издадена за Цветан Ангелов. Той бил обявен за издирване и в Шенгенската информационна система от властите в Германия. Искането на немците било свързано с водено наказателно дело от съда в град Пирна срещу българина и още няколко души.

Според местните власти Цветан и аверите му трафикирали хора, като престъплението извършено през 2018 година. Незабавно у нас била организирана акция по залавяне на риалити звездата издават от сектор „Издирване“ на ГДНП.

Цецо Фермата както му викали във Факултета, е задържан за 24 часа. Очаква се днес прокуратурата да реши дали да му поиска по-тежка мярка, докато се гледа делото за екстрадицията му в Германия.

По време на акцията Ангелов първоначално казвал, че не знае нищо за никакъв трафик на бежанци. След това обаче рязко сменил мнението си. И допълнил, че ако му били казали, че го дирят в Германия, сам щял да се предаде, споделиха участници в операцията.

Тепърва ще става ясно колко курса според немските власти е направил Цветан с бежанци, както и от коя точка ги е товарел, за да ги откара до Пирна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар