Бен Афлек: Робърт Дауни и Брадли Купър ме спасиха от алкохола!

Гласувайте за статията

Бен Афлек с публична благодарност към приятелите си Брадли Купър и Робърт Дауни-младши

Бен Афлек отправи публична благодарност към приятелите си Брадли Купър и Робърт Дауни-младши. Двамата актьори му помогнали да се справи с проблемите с алкохола и да започне да живее отново. В интервю за 47-годишната звезда даде интервю с Даян Сойер в „Добро утро, Америка“ където направи откровени признания.

„Знаеш ли, момчета като Брадли и Робърт бяха наистина истинска опора за мен. Те ме подкрепиха, дадоха ми кураж и се изявиха като наистина прекрасни хора“, казва още той.

Актьорът признава, че алкохолизмът е част от живота му, но той вече не се страхува да говори за него.

„Всъщност не ме притеснява да говоря за алкохолизма си. Или за това, че съм алкохолик. Това е част от живота ми, нещо, с което трябва да се преборя. Но това не е цялата ми личност, но е нещо, върху което работя. Имах проблем и аз наистина искам да се справя с него и да се гордея с постиженията си. Боря се за себе си, за семейството, за живота си… Срещам различни препятствия и просто трябва да се справя с тях“, казва още актьорът.

Бен обаче е категоричен, че най-голяма подкрепа получава от колегите си и от бившата си съпруга Дженифър Гарнър. „Тя е чудесна. Тя е прекрасна и невероятна майка. Прекрасно е, че те могат да разчитат на нея и знаят, че са най-важното нещо в живота й“, казва още Бен.

Той призна, че двамата се разбират много добре след развода и остават приятели въпреки всички разногласия помежду си. Дори нещо повече — двамата продължават да живеят близо един до друг и дори водят децата заедно на почивка.

Бен Афлек сн. ABC/You Tube

Бен Афлек сн. ABC/You Tube

Актьорът е категоричен, че загубата на съпругата му е най-голямата грешка в живота му. Но е благодарен, че Джен остава сред приятелите му, а освен това го подкрепя в битката му с алкохола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар