Принц Хари се върна в Англия след обидата към кралицата (Ще се помирят ли?)

Гласувайте за статията

Принц Хари се върна в Англия след скандалите с кралицата

Размяната на любезности между принц Хари и кралица Елизабет приключи с лична среща на двамата. След като в официалния профил на херцозите на Съсекс се появи официално изявление, което бе доста агресивно и обидно към монарха, принц Хари се върна в Лондон.

Официалната причина е ангажимент в Единбург, свързан с екологичните инициативи. След обвиненията, че самият той ползва частни самолети, за да лети и нехае за околната среда, докато в същото време съветва други, принц Хари заяви. „Аз винаги компенсирам моите въглеродни емисии. Но не мога да рискувам сигурността на семейството си. Никой не е съвършен, всички сме отговорни за индивидуалното си въздействие върху околната среда“, добави още той.

Принцът също така сподели, че съжалява, че е бил разбран погрешно. Завръщането му в Англия обаче може да се превърне в нож с две остриета. След скандалите упреци към кралицата, която освен това е и неговата любима баба, Хари е на път да се окаже освиркан от собствените си съграждани. И докато все повече хора са убедени, че зад всичко това стои съпругата му Меган, самият принц също търпи критики относно поведението си.

„Колко силно трябва да нарани баба си, за да се спре?“, питат британските репортери, които са близки до двора. Според мнозина Хари се е повлиял от идеите и вижданията на съпругата си Меган Маркъл, която тепърва ще показва тъмната страна на характера си.

Принц Хари се връща в Англия след скандала с кралицата сн. Уикипедия

Принц Хари се връща в Англия след скандала с кралицата сн. Уикипедия

По всичко изглежда, че херцогинята се опитва да компенсира липсите, които е имала в детството си. И да изпълни всичките си амбиции. Подходът, който избра в опит да спечели консервативните британци обаче не сработи. И прилича до голяма степен на агресивната кампания на Тръмп по време на изборите. Явно двамата не са толкова различни, колкото се опитват да покажат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар