Меган Маркъл се отрече от Кардашиян: Не сме приятелки!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл отрече приятелството си с Кардашиян

Меган Маркъл отрече да е приятелка с Ким Кардашиян. Бившата актриса, която поддържа връзка с екипа на риалити звездата, категорично отрече двете да са приятелки. Меган се завърна неотдавна в Холивуд, очевидно готова за новия си живот на световна звезда, а евентуално и актриса от А-листата на Холивуд.

И въпреки че проявява посредствен талант според критиците, тя се нареди сред най-успешните звезди на Америка. И неслучайно всички искат да са й приятели. Включително и Ким Кардашиян.

Меган обаче отрича двете да са си близки и отношенията им да са нещо повече от колегиални.

В момента двойката внимателно подбира приятелите от близкия си кръг. А в дългия списък с желаещи се оказа и семейство Кардашиян — Дженър.

Но в дългия списък с тв водещи филмови актьори и други известни личности, Крис Дженър и семейството й не са сред фаворитите на двойката.

„Меган е напълно доволна от броя знаменитости от А-листата, с които поддържа връзка. Затова внимателно избира с кого да прекарва времето си“, твърди източник пред списание „Heat“.

Актрисата обаче твърдо отказва да поддържа приятелски отношения със семейство Кардашиян. И въпреки че работи с техния екип, не желае по никакъв начин да се сближава с тях.

Семейството обаче е доста амбицирано да се сближи с кралската двойка и правят всичко, за да го постигнат. Крис Дженър дори опитала да си организира среща с Меган и Хари, но засега не й се отдава.

„Меган засега успява да се дистанцира от семейство Кардашия. Не иска да е приятелка с Ким и смята, че тя може да подрони престижа й“, разкрива още той.

Меган Маркъл не иска приятелство с Кардашиян сн. Wiki

Меган Маркъл не иска приятелство с Кардашиян сн. Wiki

Меган обаче поддържа топли отношения с Бионсе и Джей Зи, Амал Клуни и Джордж, Приянка Чопра и Ник Джонас, а отскоро и с Джей Ло и годеника й. Явно е сбъднала мечтата си за холивудска слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар