Щерката на Глория с трогателно признание за Илия Загоров

Щерката на Глория с трогателно признание за Илия Загоров
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Глория – Симона Загорова трогна с признание за баща си

За пръв път дъщерята на Глория гостува в предаването „Папараци“ заедно с баща си Илия Загоров.

На въпроса на репортерката Елизабет Методиева към Илия как се чувства, виждайки  дъщеря си голяма и успяла, Симона не сдържа сълзите си. Тя призна, че баща й ужасно много й липсва.

От 13 години той живее зад граница. Изявата му в „Папараци“ е неговата първа поява в медийното пространство, откакто замина за чужбина.

Музикантът заяви, че винаги се е възхищавал на работата на дъщеря си, която от малка е решила да бъде самостоятелна и да тръгне по своя път.

„Възхищавам се на тази енергия, която има, на таланта и на хубавите мелодии и текстове, които прави, защото това е  тя“, заяви в ефир гордият баща.

Симона Загорова многократно е споделяла, че не желае да се възползва от славата на родителите си и предпочита сама да извърви своя път. Талантливата наследница на Глория заяви категорично, че се разграничава от майка си и иска да започне от нулата.

Известната й родителка също се носи на крилете на щастието. Повече от година тя сияе до новия мъж в живота си. Говори се дори, че иска да го дари с наследник и нищо чудно скоро да я видим като булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар