Миро предрече провала на Галка (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Миро и Галя не се чуват

Миро не чака обаждане от Галка, с която навремето бяха идоли на всички тийнейджъри като дует „Каризма“. Певецът, който след раздялата им се радва на успешна самостоятелна кариера, сподели при една от последните си медийни изяви, че ако се обади на Галка, вероятно няма да му отговори.

„Не е задължително да ти е приятно някой да ти се обади по телефона“, допълни той. Въпреки че нехае за бившата си творческа половинка, Миро се закотвил пред телевизора, за да гледа участието й в новия сезон на „Като две капки вода“. Пред свои той предвещавал провалът й, както всъщност се оказа.

Нашенката пя по-фалшиво и от самата Мадона, чието парче „Express Yourself“ пресъздаде на сцената на „Като две капки вода“. Именно заради това тя получи най-малко точки от всички участници в шоуто на Магърдич Халваджиян.

„Доста колебливо начало. Мадона е висока летва, в нея има страшно много енергия. Няма да коментирам певческите й качества, нито твоите, защото предаването не е за това. Не успя така да предадеш това, което тя дава на сцената и грабва хората“, отсече Фънки и пощади Галка от по-остри нападки. Маги Халваджиян подкрепи тезата му, като отсъди, че визията на ямболийката е брутална и е едно към едно с тази на световната икона.

Приближени до Миро и Галя твърдят, че те не са контактували от години, тъй като съвсем не се разделили като приятели. Миро не е разкривал каква е конкретната причина за влошените им отношения, но пък загатна, че има обида. „Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания.

Миро предрекъл провала на Галка сн. Фейсбук

Миро предрекъл провала на Галка сн. Фейсбук

Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре“, каза Миро, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар