Емилия проговори за поста на Жорж Башур

Гласувайте за статията

Емилия най-после проговори за поста на Жорж Башур

Постът на любимия на Емилия – Жорж Башур предизвика същински медиен бум. Заради изказването му в мрежата заваляха предположения, че той е сложил край на брака с пайнерката.

Снощи тя бе гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. На въпроса дали с Жорж Башур се развеждат, Емилия отговори по следния начин: „Аз да съм разведена?! За мое щастие няма да се развеждам!“

Тя допълни, че статусът на съпруга й е отражение на моментно негово състояние. Емилия заяви, че на всеки човек може да му се случи да изпадне в подобна ситуация.

„Ако някой ден решим да се разделим, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще го направи като нещата с истинските им имена. Аз също мисля като него – ако има раздяла или се е случило нещо хубаво, то трябва да се каже директно на хората“, заяви Емилия.

На въпроса дали знае причината за статуса на Жорж Башур, блондинката заяви, че знае за какво става въпрос, но не би искала „да разказва в подробности сериала на мъжа си“, пише Хот нюлс, цитирайки казаното от Емилия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар