Братът на спряганата за любовница на Бойко проговори! (Вижте какво разкри Станко Йовчев)

Гласувайте за статията

Братът на набедената за любовница на Бойко Борисов Борислава Йовчева проговори за скандала

„Сестра ми Борислава няма нищо общо с Бойко Борисов!“ Това заявява бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев като коментар на бурните събития от последните дни.

31-годишният мъж твърди пред в. „България днес“, че заради гръмналия скандал Борислава вече не живее в Барселона. Миналата седмица испанският в. „Ел Периодико“ публикува три статии, че полицията в Каталуния разследва произхода на 5 млн. евро. Парите уж били инвестирани в имоти в Барселона чрез фирми, свързани с набедената за много близка до Бойко манекенка и нейното семейство.

Бойко

СНимка: ХотАрена

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Грам истина няма в това, което се пише“, ядосан е Станко Йовчев. Междувременно омерзената моделката изтрила профилите си в социалните мрежи. Родителите на Борислава Йовчева също били много притеснени. „И това ще мине – ще се докаже, че всичко е една голяма лъжа“, казва братът на Борислава.

Самият Станко вече не се занимава с футбол. Върти частен бизнес – собственик е на заведение на дюнери и на наргиле-бар в район „Илинден“ в София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар